Повернутися до звичайного режиму
FacebookTwitterПідписатися на RSS

8 і 9 травня ми, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначаємо День пам’яті і примирення та 75-ту річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

75 років минуло відтоді, як наші батьки, діди та прадіди разом із усім світом зустріли таку жадану Перемогу. Понад 2 тисячі днів і ночей український народ разом з представниками інших народів антигітлерівської коаліції перебував у вирі кровопролитних боїв.

Ці дні - символ нашої сили і нашої вразливості, нашої перемоги і нашої смертності, нашої гордості і нашого болю, адже уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих доль, нездійсненних мрій і задумів.

75 років минуло, однак у серці кожного українця ще й досі жива пам’ять про мільйони мужніх і незламних українців, про їхню жертовність в ім’я свого народу та рідної землі. Тож нехай найвищими духовними цінностями та чеснотами стануть пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас є прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у щасливе майбутнє нашої незалежної держави.

Складаємо шану героям війни: і тим, хто захищав Батьківщину десятки років тому, і тим, хто боронить її сьогодні.

Нехай на нашій землі знову запанує мир та спокій, а у серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни.

Вічна пам’ять загиблим, низький уклін живим!

Ми пам’ятаємо – ми перемагаємо!

Слава Україні! Героям Слава!

/Files/images/rCpDnZPbj11MUuq64Wvu-e1588857690542.jpg

/Files/images/7-3.jpg/Files/images/2020-05-08_12-08_75_вапва.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 185