Повернутися до звичайного режиму
FacebookTwitterПідписатися на RSS

Пам’ятка для батьків під час карантину.

Для підлітків період карантину – перебування у замкнутому просторі і з купою обмежень – це стрес, оскільки вони орієнтовані на соціум та потребують спілкування з однолітками. Тому нижче опубліковано кілька порад для батьків, які допоможуть впоратись з цією ситуацією:

1. Розмова про самоізоляцію. Говоріть з дітьми про ситуацію, яка склалася. Підлітки повинні розуміти, що соціальна дистанція – це наш найкращий захист від поширення хвороби.

2. Вся сім’я разом. Заплануйте перегляд розважального шоу чи фільму; пограйте у настільні ігри, попросіть їх навчити Вас їхнього хобі.

3. Ні в якому разі не ігноруйте режим дня. Планування свого дня робить людину дисциплінованою, розвиває організованість і цілеспрямованість. В результаті чого студенту буде легше впоратись з навантаженням дистанційного навчання.

4. Забезпечуйте спокій вдома. Відмовтесь від криків, різких жестів, авторитарних дій, принизливих та недоброзичливих висловлювань в бік студента.

5. Слідкуйте за емоційними змінами у поведінці Вашої дитини. Ізоляція та невпевненість у майбутньому можуть призвести до депресії. Ознаками депресії є відмова чи зміна режиму сну та харчування, зниження рівня енергії.

За професійною допомогою звертайтеся до психолога коледжу Маргарити Михайлівні Луппи за телефоном 068239 51 25

/Files/images/unnamed.jpg

/Files/images/unnamed (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 310