FacebookTwitterПідписатися на RSS

І науково-практична конференція на тему: «Педагогіка у міждисциплінарному вимірі: від традицій до інновацій»

18 травня 2017 року у Відокремленому структурному підрозділі Київський індустріальний коледж Київського національного університету будівництва і архітектури відбулася І науково-практична конференція на тему: «Педагогіка у міждисциплінарному вимірі: від традицій до інновацій».

Участь у конференції приймало 43 освітянина.

Конференція проводилась в рамках методичної роботи в коледжі до Дня науки.

/Files/images/180517_/IMG_2647.JPG

З вітальним словом виступила директор коледжу, кандидат педагогічних наук– Кікто Світлана Михайлівна, яка запропонувала ввести щорічну традицію щодо проведення науково-практичної конференції у коледжі та подальшої співпраці з Інститутом модернізації змісту освіти та Центральним інститутом післядипломної освіти Державним вищим навчальним закладом «Університет менеджменту освіти». Звернула особливу увагу на важливі питання в освіті щодо підготовки та випуску молодших спеціалістів, нового набору молодших спеціалістів до Київського індустріального коледжу в 2017 році.

/Files/images/180517_/IMG_2642.JPG

У розрізі співпраці Інституту модернізації змісту освіти та Центрального інституту післядипломної освіти Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України на І науково-практичну конференцію був запрошений кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри університетської освіти і права Центрального інституту післядипломної освіти Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України – Базелюк Василь Григорович.

/Files/images/180517_/IMG_2651.JPG

Підготовлені практичні завдання Базелюком Василем Григоровичем швидко включили педагогічний колектив коледжу у діалогічне коло спільних думок та пропозицій освітян коледжу, де відбулася професійна передача педагогічного досвіду один одному.

З доповідями на конференції виступили:

Добровольська Лариса Веніамінівна – завідувач економічного відділення, викладач економічних дисциплін, викладач вищої категорії, старший викладач, методист. Тема виступу: «Запровадження освітніх інновацій та інформаційних технологій у викладанні фінансового обліку».

/Files/images/180517_/IMG_2660.JPG

Швидун Юлія Володимирівна – голова випускової циклової комісії за спеціальностіями: «Бухгалтерський облік», «Маркетингова діяльність», «Оціночна діяльність», викладач вищої категорії, старший викладач. Тема виступу: «Перехід від традицій до інноваційної моделі розвитку у викладанні оціночної діяльності».

/Files/images/180517_/IMG_2662.JPG

Клименко Оксана Володимирівна – викладач культурології та соціології, викладач першої категорії. Тема виступу: «Характерні особливості традицій та інновацій в освіті у міждисциплінарному вимірі».

/Files/images/180517_/IMG_2666.JPG

І науково-практична конференція пройшла на високому рівні проведена цікаво та змістовно.

/Files/images/180517_/IMG_2667.JPG

Підготувала та організувала І науково-практичну конференцію модератор – завідувач навчально-методичним кабінетом Хромченкова Наталія Миколаївна.

Кiлькiсть переглядiв: 328